Τα Gazzetta Awards του Σπύρου Γιαννιώτη

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards του Σπύρου Γιαννιώτη

bet365

Το gazzetta awards 2015 συνεχίζεται. Η φωνή του κόσμου αλλά και των αθλητών ακούγεται μέσα από την μαραθώνια αυτή ψηφοφορία. Τώρα είναι η σειρά του τεράστιου Σπύρου Γιαννιώτη να αναδείξει τους κορυφαίους.

Η ψηφοφορία του gazzetta awards 2015 συνεχίζεται.

Οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς... παίζουν μπάλα εδώ και ο κορυφαίος Ελληνας κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης επιλέγει τους δικούς του πρώτους.

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Ήδη έχουν... παρελάσει από το gazzetta awards 2015 οι κορυφαίου αθλητές του ελληνικού αθλητισμού και τώρα ήρθε η σειρά του σπουδαιότερου κολυμβητή που έχουμε, του Σπύρου Γιαννιώτη.

«Για κορυφαίο αθλητή της χρονιάς επιλέγω τον Λευτέρη Πετρούνια, γιατί το παλικάρι έκανε απλά απίστευτα πράγματα.

Κορυφαία αθλήτρια για μένα είναι η Ασουμανάκη. Είναι εκπληκτική η πορεία της τα τεευταία χρόνια. Ξεκίνησε από τον χώρο μου, τον υγρο στίβο και αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία 3-4 χρόνια ασχολείται με την κωπηλασία. Φέτος ήταν η χρονιά της, ήταν "το κάτι άλλο" και εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη.

Ομάδα της χρονιάς είναι το πόλο αντρών, λόγω του μεταλλίου στο Καζάν και την πρόκριση που πήραν για του Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία. Πήραν νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους και έδειξαν χαρακτήρα.

Προπονητής της χρονιάς: Εδώ υπάρχει ένα ερωτηματικό. Για μένα κορυφαίος είναι ο προπονητής μου, ο Νίκος Γέμελος. Φέτος, όμως θα πρέπει να βάλουμε μια παρένθεση και να πούμε τον Βλάχο. Είναι ισάξιοι αλλά δίνω την ψήφο μου στο Βλάχο λόγω της επιτυχίας του με την εθνική. Ο Νίκος (Γέμελος) όμως για μένα "δεν υπάρχει". Σε παρακαλώ να το γράψεις όπως στο λέω γιατί θα τσακωθούμε» (γέλια).

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards