O Tάλως στην κορυφή!

Gazzetta team
O Tάλως στην κορυφή!

bet365

Για 5η συνεχόμενη χρονιά (2011-2015) ο Τάλως αναδείχθηκε το κορυφαίο σωματείο πανελληνίως στην ετήσια αξιολόγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Το χανιώτικο σωματείο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η 8η συνολικά πρωτιά του συλλόγου στην ιστορία του και η 19η φορά στα 3 πρώτα σωματεία αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο για όλους εν όψη των εορτών. Για άλλη μια χρονιά αθλητές, προπονητές, Δ.Σ, γονείς, υποστηρικτές και χορηγοί έπραξαν το καλύτερο δυνατό και ανέβασαν το σύλλογο στο ψηλότερο σκαλί της ελληνικής ποδηλασίας. Η ανταμοιβή για την συνολική προσπάθεια όλων επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα από μόνο του δικαιώνει τις θυσίες όλων. Χωρίς πολλά λόγια, δίχως εγωισμούς, δίχως κομπασμούς ο καθένας από την θέση που κατείχε υπόταξε το εγώ του για το εμείς και ήρθαν λαμπρά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικά συμμετείχαμε σε πάρα πολλούς αγώνες στην Ελλάδα ενώ ταξιδέψαμε και στο εξωτερικό για την συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες παρά το γεγονός ότι διανύουμε την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών στην χώρα μας.

Οργανωτικά καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας όλους τους αγώνες που είχαμε εντάξει στο ελληνικό καλεντάρι, ενώ παράλληλα στον αναπτυξιακό τομέα οι ακαδημίες της ομάδας σε Χανιά και Ακρωτήρι λειτουργούσαν με άψογο τρόπο ώστε να καλλιεργείται και να αναπτύσσεται το άθλημα της ποδηλασίας . Όλοι -και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου- που ασχολούνται και είναι εμπλεκόμενοι με τον σύλλογο μας αγαπούν την ποδηλασία, έχουν μεράκι για αυτό και αυτό αποτελεί το εφαλτήριο για τις επιτυχίες οι οποίες αποτελούν την επιβράβευση όλων. Συνεχώς επιζητούμε το καλύτερο δυνατό για τους αθλητές δίχως να εφησυχάζουμε στιγμή.

Βέβαια το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία αυτή έχουν οι πρωταγωνιστές μας, οι αθλητές μας οι οποίοι μοχθούν καθημερινά όλο το χρόνο και για πολλά έτη για να γευτούν τις επιτυχίες τους, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες διότι αντιμετωπίζουν όλο το χρόνο όλα τα καιρικά φαινόμενα, τον χειμώνα κρύο και βροχή, το καλοκαίρι αφόρητη ζέστη και παράλληλα σε κάθε αποστολή χρειάζεται να ταξιδέψουν αρκετές ώρες για να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Η προσπάθεια των παιδιών είναι αξιομνημόνευτη και αξιοζήλευτη, αρκεί να αναφερθεί ότι θα πρέπει να διανύσουν πάνω από 20.000 χλμ. τον χρόνο (οι άντρες) με το ποδήλατό τους για να καταφέρουν να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την στιγμή που πρέπει. Ο κάθε αθλητής από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο, από τον πιο αδύναμο έως τον πιο δυνατό έχουν μερίδιο και έχουν βάλει εάν λιθαράκι για αυτή την πρωτιά.


Η όλη προσπάθεια των αθλητών στηρίζεται στις προπονητικές οδηγίες των πιο καταξιωμένων προπονητών στην Ελλάδα Μαρεντάκη Παναγιώτη στο δρόμο, Ορφανουδάκη Κώστα και Φραγκιουδάκη Γιάννη στην ορεινή ποδηλασία και ΒΜΧ, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για την ακαδημία της ομάδας.»

 

Τελευταία Νέα