Χάνει το Αussie ο Κοκκινάκης!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Χάνει το Αussie ο Κοκκινάκης!

bet365

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ενημέρωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι χάνει το Αυστραλιανό Οπεν λόγω τραυματισμού.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς, καθώς οι ενοχλήσεις στον ώμο του δεν έχουν υποχωρήσει.

«Γεια σε όλους. Είμαι συντετριμμένος που σας ενημερώνω πως έχω ακόμα προβλήματα με τον ώμο μου και δε θα μπορέσω να αγωνιστώ στα τουρνουά της Αυστραλίας αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα μου και εγώ ελπίζαμε πως θα είχαμε ένα καλό υπόλοιπο στο τέλος της σεζόν και θα διορθώναμε το πρόβλημα, αλλά τώρα αποδεικνύεται πως πρέπει να κάνω μια μικρή χειρουργική επέμβαση και να μείνω εκτός τους επόμενους μήνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι μόνο ένα μικρό πισωγύρισμα και πως κάνω τη σωστή επιλογή.

Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος για το αυστραλιανό καλοκαίρι και ανυπομονούσα να παίξω στην Αδελαΐδα, στο Μπρίσμπεϊν και ειδικά στο Australian Open, οπότε είμαι χάλια που θα χάσω τα αγαπημένα μου τουρνουά στη χρονιά. Τώρα θα επικεντρωθώ στο να ανακτήσω τις δυνάμεις μου όσο πιο γρήγορα μπορέσω και να επανέλθω πίσω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και Καλά Χριστούγεννα».

Ο Κοκκινάκης όπως είναι φυσικό δεν θα αγωνιστεί ούτε στο τουρνουά του Μπρισμπέιν (4-10 Ιανουαρίου), καθώς και σε αυτό του World Tennis Challenge (12-14 Ιανουαρίου).

 

Τελευταία Νέα