Πλατανιώτη: «Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Gazzetta team
Πλατανιώτη: «Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

bet365

Το 2015 που φεύγει άφησε ικανοποιημένες τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, καθώς τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το μέλλον. Η χώρα μας τη νέα χρονιά έχει την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων και οι στόχοι για τις αθλήτριες είναι υψηλοί.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, αθλήτρια των καταδύσεων, στις δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υποστήριξε:

«Το 2015 ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά για τις συγχρονισμένες καταδύσεις. Είχαμε πολύ καλή παρουσία τόσο στο σόλο, όσο και στο ντουέτο και στο ομαδικό, πράγμα που μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένες. Μάλιστα στο ομαδικό η ομάδα είναι πολύ νεανική και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Βασικός στόχος είναι να κάνουμε δυο καλές εμφανίσεις, τόσο στον αγώνα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο μεγάλος στόχος βέβαια είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο, όπου θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Να πετύχουμε καλύτερη βαθμολογία από την προηγούμενη μας παρουσία και να αφήσουμε ικανοποιημένους τους προπονητές μας.Θέλω να ευχηθώ στους Έλληνες φιλάθλους να έχουν υγεία και να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη που μας παρέχουν».

Από την άλλη μεριά, η αθλήτρια Εβελίνα Παπάζογλου μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και για τους νέους στόχους, τονίζοντας:

«Τo 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά και όλα κύλησαν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και πήγαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχαμε κάνει. Η συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν ήταν μια τρομερή εμπειρία και δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες.

Για το 2016 κοιτάμε έναν έναν τους στόχους. Πρώτα από όλα το Μάρτιο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ντουέτο. Ύστερα έχουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαΐου στο οποίο θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε και ευελπιστούμε με τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να έχουμε ένα πολύ καλό πλασάρισμα, μέσα στην 8άδα.Τέλος να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα».

Τέλος η αθλήτρια Ευαγγελία Κουτίδη, υποστήριξε.

«Για μένα το 2015 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά, αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο ντουέτο. Μάλιστα στον τελικό του Καζάν πετύχαμε το στόχο που ήταν η 8αδα.Το 2016 σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα στην Ολυμπιάδα, αλλά υπάρχουν και μικρότεροι στόχοι τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και ο κόσμος αυτός να γίνει έστω και λίγο πιο δίκαιος».

 

Τελευταία Νέα