Τα gazzetta awards του Πύρρου Δήμα

Τα gazzetta awards του Πύρρου Δήμα

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς και ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας είναι ο πρώτος αθλητής που επιλέγει τους δικούς του κορυφαίους.

Τα gazzetta awards του Πύρρου Δήμα

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Ο πρώτος σπουδαίος αθλητής που ανακοινώνει τις δικές του επιλογές είναι ο Πύρρος Δήμας, τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών. Οταν του ζητήσαμε τη ψήφο ευγενικά μας την έδωσε.

«Για αθλητή της χρονιάς θα επιλέξω τον Λευτέρη Πετρούνια. Πρώτος στην Ευρώπη, πρώτος στον κόσμο, αξίζει δικαιωματικά την πρώτη θέση, παρότι ο συναγωνισμός είναι σκληρός με πολλούς σπουδαίους αθλητές να διεκδικούν και αυτοί την πρώτη θέση.

Για την αθλήτρια της χρονιάς θα ψηφίσω την Σοφία Ασουμανάκη. Πραγματικά αυτή η κοπέλα με έχει εντυπωσιάσει. Είναι μεγάλο ταλέντο, με απίστευτη φυσική δύναμη, πιστεύω ότι το μέλλον της ανήκει. Είναι μόλις 18 ετών και αν συνεχίσει έτσι, τίποτα δεν θα την σταματήσει...

Στην κατηγορία των ομάδων, η προτίμηση μου είναι με την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Με το μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αυτή η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή και αξίζει την πρώτη θέση. Μιλάμε και για ένα άθλημα με μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα που θα μας φέρει και στο μέλλον νέες επιτυχίες.

Τέλος για τον προπονητή της χρονιάς επιλέγω τον Τζιάνι Ποστιλιόνε, όχι τόσο για τη φετινή χρονιά, όσο για όσα μας έχει προσφέρει μέσω της κωπηλασίας τα τελευταία χρόνια. Κάθε χρόνο το άθλημα του και ο ίδιος φέρνουν μετάλλια και επιτυχίες στην Ελλάδα και του αξίζει η πρώτη θέση...» κατέληξε ο Πύρρος Δήμας.

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Best of internet