Ο Μερούσης τιμήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Μερούσης τιμήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

bet365

O Yπαρχιφύλακας, Χριστόφορος Μερούσης της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού, τιμήθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Τόσκα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στην τελετή βράβευσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Τόσκας είπε τα εξής:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στον Υπαρχιφύλακα, τον κ. Μερούση, για την νίκη του και την προσπάθεια και γιατί μπορεί παράλληλα και συνδυάζει τα αστυνομικά καθήκοντα και τις αθλητικές προτιμήσεις, υποχρεώσεις με όση δύναμη έχει.

Στον προπονητή του, τον Πυραγό κ. Καρρέ, γιατί κατόρθωσε να βγάλει έναν τέτοιο αθλητή και αυτό είναι εύκολο να το λέμε τώρα, ξέρουμε καλά, ξέρουν οι ίδιοι, αλλά καταλαβαίνουμε και εμείς τι προσπάθεια χρειάζεται.

Η νίκη αυτών των ανθρώπων και μιλάω στον πληθυντικό, γιατί και οι δύο προσπάθησαν, συνέβαλαν στη νίκη, δείχνει ότι τα στελέχη της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος μπορούν και συνδυάζουν πέρα από τα καθ’ εαυτό καθήκοντα τους και νίκες σε άλλους τομείς.

Δείχνει ότι μπορούν να δώσουν παραδείγματα στα νέα παιδιά, να ασχολούνται με τον αθλητισμό, να κερδίζουν νίκες σε αυτό τον ωραίο χώρο του αθλητισμού και έτσι να αποφεύγουν άλλα προβλήματα που υπάρχουν. Όταν κάποιος είναι αθλητής δεν μπορεί συγχρόνως να κάνει καταχρήσεις, να φεύγει από κάποιο πρόγραμμα ή από κάποια πειθαρχία, που δεν είναι κακό πράγμα, χρειάζεται στον καθένα μας και συλλογικά και ατομικά.

Έδειξαν, λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι τον αγωνιστικό δρόμο, που πρέπει να έχει αυτή την αγωνιστική διάθεση ο καθένας μας σε κάθε προσπάθεια ατομική ή συλλογική.

Λοιπόν, συγχαρητήρια και πάλι, συγχαρητήρια και στο Αστυνομικό Σώμα και στο Πυροσβεστικό Σώμα, που έχει τέτοια στελέχη, που μπορούν και αγωνίζονται σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα και δείχνει και τη συνεργασία της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα υπάρχει σήμερα μπροστά μας ».

 

Τελευταία Νέα