Επιμορφωτικά σεμινάρια της ΕΑΠ/ΟΧΕ

Gazzetta team
Επιμορφωτικά σεμινάρια της ΕΑΠ/ΟΧΕ

bet365

Σεμινάριο σε 120 καθηγητές της Δ΄ Αθήνας και προπονήσεις σε Κατερίνη και Κοζάνη πραγματοποιεί η ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Συνεχίζεται επιμελώς η επιμόρφωση, εκπαίδευση και ενημέρωση των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης στο λεκανοπέδιο Αττικής και όχι μόνο.


Η ΕΑΠ/ΟΧΕ με το τεχνικό επιτελείο της (Ιατρούδης, Βαρελτζής, Κότσιρας, Αλεπουδέας, Αγγελόπουλος, Σκάρλος) παρέδωσαν μαθήματα εκμάθησης της Χειροσφαίρισης σε θεωρητική και πρακτική μορφή σε περισσότερους από 120 Καθηγητές της Δ΄ Αθήνας.
Η ΕΑΠ/ΟΧΕ δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια της Σχολικής Συμβούλου της Δ΄ Αθήνας για το ζήλο και την οργανωτική δομή της.

Στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε προπόνηση του κλιμακίου Παγκορασίδων Α΄ της Ε.Σ.Χ. Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή αθλητριών από τα σωματεία Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Ορφέας Κατερίνης, Φίλιππος Βέροιας, Φέρωνας υπό την καθοδήγηση της αναπτυξιακής προπονήτριας Κικής Τριανταφυλλίδου.
Παρών ήταν το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης Παναγιώτης Κουρτσιλίδης.

Στο ΔΑΚ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε προπόνηση κλιμακίου Παγκορασίδων Α΄ της ΕΣΧΔΥΜ, υπό την επίβλεψη των αναπτυξιακών προπονητών Γιώργου Παπαδόπουλου και Τέλη Καζαντζίδη πάνω στις θεματικές ενότητες: Εισαγωγή και μεθοδολογική εκμάθηση της άμυνας ζώνης και προπόνηση για τη λήψη θέσεων από τους Τερματοφύλακες.

Συμμετείχαν συνολικά 30 αθλήτριες από τα σωματεία Εθνικός Κοζάνης, Αρίων Πτολεμαΐδας, Φιλώτας Φλώρινας, Αμύντας Αμυνταίου και ΑΟΑ Καστοριάς.

 

Τελευταία Νέα