Ατομικό ρεκόρ ο Βαζαίος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Ανδρέας Βαζαίος συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα, στο πλαίσιο του ανοικτού ιταλικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ριτσιόνε.
Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης 25άρας πισίνας, στα 100 μ. μεικτή ατομική, τη πρώτη ημέρα της διοργάνωσης τερμάτισε με χρόνο 24.50 και καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα ο Στέφανος Δημητριάδης ήταν 22ος με χρόνο 25.04.
Στα 50μ. πρόσθιο ο Παναγιώτης Σαμιλίδης με χρόνο 28.64 ήταν 13ος, ενώ στα 400μ. ελεύθερο ο Δημήτρης Δημητρίου κατέλαβε της 17η θέση με χρόνο 4.00.47.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
