Παίζει την πρωτιά στον όμιλο

Gazzetta team
Παίζει την πρωτιά στον όμιλο

bet365

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, οι οποίοι αύριο (15/12, στις 20:15) θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελονέτα (Novasports 2 HD) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και την ισοπαλία της Σπαντάου με τους Κροάτες που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί ως μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

Βλάχος: «Το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εμείς δεν κοιτάμε πίσω και είναι πολύ νωρίς να κάνουμε υπολογισμούς για τη συνεχεια του ομίλου. Προετοιμαζόμαστε μόνο για την Μπαρτσελονέτα και θέλουμε στη Βαρκελώνη να ξεπεράσουμε γρήγορα τις δυσκολίες που έχει ενα εκτός έδρας παιχνίδι και να παρουσιάσουμε το πολύ καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».

Μυλωνάκης: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τη νίκη και θα πάμε να διεκδικήσουμε όσες έχουμε για το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι σημαντικό για τη συνέχεια στον όμιλο μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα».

Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σπαντάου - Πριμόριε Ριέκα 9-9

Μπαρτσελονέτα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (15/12, 20:15, Νovasports 2 HD)

Γιαντράν - Έγκερ (16/12, 19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση

Ομάδα

Βαθμοι

Αγώνες

Τέρματα

1.

Μπαρτσελονέτα

6

3

29 - 23

2.

Πριμόριε Ριέκα

7

4

32 - 32

3.

Oλυμπιακός

5

3

26 - 23

4.

Έγκερ

4

3

21 - 21

5.

Σπαντάου

3

4

36 - 38

6.

Γιαντράν

1

3

28 - 35

 

Τελευταία Νέα