«Μπορούμε και στα δύσκολα»

Gazzetta team
«Μπορούμε και στα δύσκολα»

bet365

Σε κλίμα αισιοδοξίας, παρά τα μεγάλα προβλήματα της εποχής, και με βασικό σύνθημα "μπορούμε και στα δύσκολα", ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΕΠΑΚΑΒ (Επιτροπή Ανάπτυξης Κλασικού Αθλητισμού στη Βάση).

Σε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και εποικοδομητικό διήμερο στη διάρκεια τoυ οποίου ακούστηκαν προτάσεις, αναλύθηκαν επιλογές και προοπτικές ώστε και τη νέα σεζόν, το έργο της ομοσπονδίας να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, μέσα από τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος στην ομιλία του, με την οποία έκλεισε το συνέδριο ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΕΑΣ και των τεχνικών συμβούλων να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν, να διεισδύσουν ακόμη περισσότερο στην κοινωνία, προκειμένου να αναδείξουν το έργο τους και να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δίνει η κρίση.

Στο απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των εργασιών του συνεδρίου ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος αφού έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε παρουσίασε τον σχεδιασμό εκείνης που έρχεται.

Ο εθνικός προπονητής της κατηγορίας Παίδων- κορασίδων Αποστόλης Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο ένταξης των αθλητών στις προεθνικές ομάδες, ενώ ο εθνικός προπονητής της κατηγορίας Εφήβων/Νεανίδων ανέλυσε τον προγραμματισμό της σεζόν για τα προπονητικά καμπ και τα σεμινάρια.

Τελευταία εισήγηση του διημέρου ήταν αυτή του Δημήτρη Γαργαλιάνου, ο οποίος παρουσίασε το εκπαιδευτικές πρόγραμμα της ομοσπονδίας, ενώ αναφέρθηκε και σε δράσεις που μπορούν να κάνουν τα σωματεία, προκειμένου να είναι πιο παραγωγικά και ουσιαστικά σε όλα τα επίπεδα, αλλά και πιο κοντά στην κοινωνία.

 

Τελευταία Νέα