Οι τιμητικές διακρίσεις του ΠΣΑΤ

Gazzetta team
Οι τιμητικές διακρίσεις του ΠΣΑΤ

bet365

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου βραβεύει στην μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, αθλητές και οικογένειες που ξεχώρισαν την σεζόν που πέρασε.

Ο ΠΣΑΤ για 62η χρονιά θα διοργανώσει τη μεγάλη γιορτή την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύοντας τους κορυφαίους του 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ
«Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ, ανακοινώνονται οι πρώτες τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, τα οποία επιβραβεύονται για την προσφορά και δράση τους στο χώρο του ελληνικού Αθλητισμού.
Το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) απονέμεται στις κολυμβητικές ομάδες σκυταλοδρομίας (4χ100μ Μικτής Ομαδικής) Παμπαίδων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που στους Χειμερινούς αγώνες στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» (6-8 Φεβρουαρίου), έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για τον Αθλητισμό, από κοινού.
Οι 13χρονοι αθλητές, φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μετάλλια τους, αγκαλιασμένοι και καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο κολυμβητήριο.
Την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελούσαν οι: Διονύσης Νικολαϊδης, Σταμάτης Κουτσούλας, Σπύρος Γκικόπουλος, Σταύρος Βεϊογλάνης (προπονητής ο Γιάννης Μηλιδάκης).
Την ομάδα του Ολυμπιακού οι: Γιάννης Χρήστου, Βαγγέλης Καλαντζής, Αναστάσιος Μπουντάλης, Γιώργος Ευαγγέλου (προπονητής Νίκος Γέμελος).

Το έπαθλο «Κοινωνικής Προσφοράς» απονέμεται στις αθλητικές οικογένειες Βασιλείου (Χάντμπολ) και Κορακάκη (Σκοποβολή)
Στην πρώτη (Βασιλείου), η μητέρα Όλγα Δαμιανίδου και η μεγαλύτερη κόρη της Μαριαλένα Βασιλείου αγωνίζονται στον ΓΑΣ Καματερού, όπως και η μικρότερη αδελφή (Αναστασία Βασιλείου) στην ομάδα Κορασίδων. Ο πατέρας (Θόδωρος Βασιλείου), είναι αθλητής της ομάδας Χάντμπολ του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.
Στην δεύτερη (Κορακάκη), ο πατέρας Τάσος, η κόρη Άννα και ο γιος Διονύσης είναι εν ενεργεία μέλη της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής. Η Άννα δε έχει πάρει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ειδική Τιμητική Διάκριση θα απονεμηθεί στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για το έργο τους στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας και την προσφορά τους στην προάσπιση και διάδοση των ιδεών του Ολυμπισμού
Έπαθλο Ανερχόμενου Ταλέντου θα απονεμηθεί στον νεαρό αθλητή του πινγκ πονγκ Γιάννη Σγουρόπουλο.
Η φετινή Γιορτή Βράβευσης των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

* Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τον Μέγα Χορηγό της Γιορτής των Κορυφαίων, ΟΠΑΠ Α.Ε., τον Χορηγό Επικοινωνίας, NOVASPORTS και τον Χορηγό Farantouris Insurance & Financial Advisors.

Απο τον ΠΣΑΤ».

 

Τελευταία Νέα