Σκαφίδα: «Αρνούμαι κάθε κατηγορία»

Σκαφίδα: «Αρνούμαι κάθε κατηγορία»

Σκαφίδα: «Αρνούμαι κάθε κατηγορία»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αφρoδίτη Σκαφίδα και δίνει τις απαντήσεις της, μετά το δείγμα που βρέθηκε θετικό σε χρήση αναβολικών από έλεγχο που έγινε στην αθλήτρια το 2005.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με το δείγμα που βρέθηκε θετικό σε χρήση αναβολικών από αγώνα του 2005, με ανακοίνωση της αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία για χρήση απαγορευμένων ουσιών και τονίζει με έμφαση ότι είναι υπέρ του αγνού και καθαρού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σκαφίδα:

«Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους, με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στον στίβο. Υποβλήθηκα συνολικά σε 26 ελέγχους ντόπινγκ από το 2003-2010 και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Τελευταία φορά που ελέγχθηκα ήταν στις 31 Ιανουαρίου του 2010.Έκτοτε πέρασαν 5 χρόνια και άλλα 4 χρόνια από την οριστική αποχώρησή μου από την ενεργό δράση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως εν ενεργεία αθλήτριας και τώρα ως γυμνάστριας, ήμουν και είμαι κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών και υπέρ του αγνού και «καθαρού» αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθάω όπως μπορώ την εκστρατεία κατά του ντόπινγκ και ταυτόχρονα να διαδίδω το μήνυμα υπέρ του «καθαρού» αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».»

Best of internet