Το μήνυμα της Αραούζου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Το μήνυμα της Αραούζου

bet365

Η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια της μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου έδωσε συγχαρητήρια στον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στα 100μ.μικτή ατομική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας και δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για όσα συνέβησαν στο πλαίσιο των «Αλεξανδρείων» της Θεσσαλονίκης.

«Η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά και να διαπρέψει στον αθλητισμό όπως αποδεικνύει η σημερινή επιτυχία του Αντρέα Βαζαίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας! Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο! Είναι κρίμα και άδικο να επισκιάζεται μια επιτυχία και γενικότερα οι δυνατότητες των Ελλήνων αθλητών απο κωμικοτραγικά σκηνικά οπως αυτά που εξελίχθηκαν χθες στο Ποσειδώνιο κατα τη διάρκεια των Αλεξανδρείων. Ο χώρος πρέπει επιτέλους να καθαρίσει αν θέλουμε να ξεφύγουμε απο το παρελθόν και τα λάθη και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον που μας αξίζει σαν χώρα!», ήταν το μήνυμα της αθλητριας του Νίκου Γέμελου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα