XANΘ - Αερωπός 20-23

Gazzetta team
XANΘ - Αερωπός 20-23

bet365

Νίκη που τον βάζει σε «τροχιά» πρώτης εξάδας σημείωσε στη Θεσσαλονίκη ο Αερωπός με 23-20 επί της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι Εδεσσαίοι έδειξαν αποφασιστικότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και πανηγύρισαν στο τέλος ένα σημαντικό δίποντο. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς είχαν μια ακόμη ατυχία τη φετινή σεζόν, αφού έχασαν με τραυματισμό τον Κεσίδη μόλις στο 9’ της αναμέτρησης, κάτι που όπως φάνηκε τους στοίχισε στην επίθεση.

Συνέντευξη Τύπου
Γιάννης Πηλαλίδης (τεχνικός Αερωπού): «Συγχαρητήρια κατ αρχάς στη ΧΑΝΘ. Ήταν δεδομένο ότι θα αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε πιο «σφιγμένοι» απ’ αυτό που περίμενα αλλά πήραμε τελικά τη νίκη. Ήταν αναγκαίο και κομβικό να κάνουμε το σερί των 3 νικών και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα απελευθερωθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Νίκος Μάντζος (προπονητής ΧΑΝΘ): «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί δείχνει μια σταθερότητα και σπουδαία αγωνιστική συμπεριφορά σε όλο το πρωτάθλημα, με εξαίρεση μόνο το παιχνίδι στον Πανελλήνιο. Εμείς σήμερα δείχνοντας ατολμία επιθετική και αναποτελεσματικότητα δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Το πρόβλημα πάντως το έχουμε εμείς γιατί στην ομάδα υπάρχει μια ρουφήχτρα που την τραβάει προς τα κάτω. Είναι δουλειά μας ως προπονητές να βρούμε τους τρόπους να την τραβήξουμε προς τα πάνω και θα τη βρούμε. Έχουμε σήμερα πολύ μικρή συγκομιδή βαθμών αλλά λύσεις μαγικές πέρα από τη δουλειά στο γήπεδο δεν υπάρχουν και εξάλλου είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Παναγιώτης Τζουβάρας (Πλέι μέικερ Αερωπού): «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και πλέον διευρύναμε ένα σερί 3 νικών γιατί το είχαμε ανάγκη μετά το κακό ξεκίνημα. Συνεχίζουμε δυναμικά και ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Λευτέρης Mαυρόπουλος (αθλητής ΧΑΝΘ): «Θέλαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα αλλά δεν το καταφέραμε κυρίως εξαιτίας των πολλών επιθετικών λαθών. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα δούμε τα λάθη μας και θα πάμε καλύτερα».

ΧΑΝΘ- ΑΕΡΩΠΟΣ 20-23
Τα πεντάλεπτα
: 2-1, 2-3, 4-6, 7-8, 8-10, 9-11 (ημχ.) 10-13, 12-16, 14-18, 15-19, 16-21, 20-23
ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος) Λαγούδης , Σπυρόπουλος 1, Σαρηγιαννίδης , Δέσπος 3, Χρ. Παπαδόπουλος 2 , Ιωαννίδης, Θ. Παπαδόπουλος , Κόντης 1, Αργυρίου 4 , Παντελίδης , Κεσίδης 1 , Μαυρόπουλος, Μπαιρλής 2 , Σ. Ναουμίδης , Στίγγας, Τσαβδάρης 6
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 5, Γιόσμου 2, Βλάχος 2, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 2 , Θεοδωρόπουλος 2 , Δέλιος, Δημάκης 5, Αποστολίδης 1 , Βαφείδης , Αρβανιτίδης Π., Πίτος, Κυριακού 4 , Πουρδάνης, Μπαγγέας
Διαιτητές: Πατιός- Χασκής δίλεπτα: 2/2 , Πέναλτι: ½-4/5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 10 αγώνες)
Ομάδα Γκολ Βαθμοί

1. ΠΑΟΚ 16
2. Διομήδης 16
3. Φίλιππος Βέροιας 13
4. ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 12
5. ΑΕΚ 11
6. Πανελλήνιος 10
---------------------------------------------
7. Αερωπός Έδεσσας 10
8. Ποσειδών Λουτρακίου 9
9. ΑΣΕ Δούκα 8
10. ΧΑΝΘ 6
11. Φοίβος Συεκών 5
12. Αρχέλαος Κατερίνης 0
*ΑΕΚ, ΑΣΕ Δούκα, Φοίβος και Αρχέλαος έχουν ένα ματς λιγότερο

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα