Στα «Αλεξάνδρεια» για όρια και προκρίσεις

Gazzetta team
Στα «Αλεξάνδρεια» για όρια και προκρίσεις

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τη συμμετοχή 702 κολυμβητών/τριών διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο), από αύριο έως και την Κυριακή (4-6/12), το 23ο μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» με διοργανωτή τον ΠΑΟΚ (στη μνήμη Αθανάσιου Χατζηγεωργίου), υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντροδυτικής Μακεδονίας της Ομοσπονδίας και την αιγίδα της ΚΟΕ.

Οι αγώνες αύριο αρχίζουν στις 17.00 και το Σαββατοκύριακο 09.00 και 17.00. Οι επιδόσεις του μίτινγκ «μετρούν» για όρια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (6-10 Ιουλίου, Ουγγαρία), τους Χειμερινούς αγώνες και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα της χρονιάς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα