Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-15

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-15

bet365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμα ευρεία νίκη, στο Λαιμό, επί της Βουλιαγμένης με 15-3, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 ανδρών και έμεινε ο μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Έτσι, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συμπλήρωσε τις 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κάνοντας ξεκάθαρο πια ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό. Με εξαιρετική άμυνα και ασταμάτητη επίθεση οι Πειραιώτες κάθαρισαν το εμβόλιμο ματς (η 7η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο) και επικεντρώνονται στον αγώνα του Σαββάτου στο «Π. Καπαγέρωφ» με την Πριμόριε Ριέκα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο ΝΟΒ, που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά, δεν σκόραρε για σχεδόν τρία οκτάλεπτα. Κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Καπότση (που έβαλε και τα τρία του ΝΟΒ), μόλις στο 1.35 πριν από τη λήξη του γ’. Για τον Ολυμπιακό πρώτοι σκόρερ ήταν οι Φουντούλης και Βλαχόπουλος, οι οποίοι πέτυχαν από 4 γκολ. Την επανεμφάνισή του, μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς, έκανε ο Γούνας.

Τόσο ο Βλάχος (Πάβιτς, Γαλανόπουλο) όσο και ο Λούδης (Τσαλκάνη, Ζερδεβά) χρησιμοποίησαν και τους δύο τερματοφύλακες που είχαν στη σύνθεσή τους.

Ο αγώνας έγινε υπό κακές καιρικές συνθήκες στο κολυμβητήριο, που κάποια στιγμή στο φινάλε επηρέασε και το φωτισμό από τους πυλώνες.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε 0/8 π.π., 2 περιφέρεια και 1 φουνταριστό, ενώ ο Ολυμπιακός είχε 4/8 π.π., 0/1 πέναλτι, 1 κόντρα, 3 φουνταριστό και 7 περιφέρεια.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-15

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-8, 1-11, 3-15

Βουλιαγμένη (Λούδης): Καπότσης 3.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Γούνας 1, Σμίθ 1, Φουντούλης 4, Γεννηδουνιάς 1, Βλαχόπουλος 4, Ποντικέας 1, Κολόμβος 1, Ντόσκας 1, Μυλωνάκης 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα