Γιακούποβιτς: «Θα φτάσω μέχρι το CAS»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γιακούποβιτς: «Θα φτάσω μέχρι το CAS»

bet365

Ένοχος κρίθηκε ο Αλεξανδρος Γιακούποβιτς από την ανεξάρτητη αρχή κατά της διαφθοράς, Τennis Anti-Corruption Program, με την οποία έχουν εναρμονιστεί ATP, WTA, ITF και τα γκραν σλαμ. To μέγεθος της ποινής θα οριστεί το επόμενο διάστημα, με τον Έλληνα πρωταθλητή που προσφάτως αποσύρθηκε από την ενεργό δράση να δηλώνει στο gazzetta.gr αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του.

Την στιγμή που ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό δηλώνει πλήρη άγνοια για το θέμα, ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε στο gazzetta.gr: «Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ποινή μου. Μου προκαλεί έκπληξη όλο αυτό γιατί φυσικά δεν στοιχηματίζω και δεν έχω ουδεμία σχέση με στημένους αγώνες. Συναισθηματικά και ψυχολογικά είναι μία εξέλιξη που με έχει ενοχλήσει πολύ και θα φτάσω μέχρι το CAS για να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Δυστυχώς, επειδή θα υπάρξει δικαστική συνέχεια δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες της υπόθεσης».

Ο 33χρονος τενίστας κρίνεται ένοχος για πέντε παραβιάσεις κανονισμών, οι οποίοι έχουν να κάνουν με: την διαμόρφωση αποτελέσματος αγώνα, την ενθάρρυνση παίκτη να μην δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην διάρκεια του αγώνα, δωροδοκία, παροχή εμπιστευτικών πληροφοριών.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την ανακοίνωση της τιμωρίας.

 

Τελευταία Νέα