Εκτός βάθρου η Τελτσίδου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εκτός βάθρου η Τελτσίδου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η πορεία της Ελισάβετ Τελτσίδου σταμάτησε στα ρεπεσάζ του γκραν σλαμ του Παρισιού.

Η Ελληνίδα τζουντόκα γνώρισε την ήττα από την Γιαπωνέζα Μίχο Μινέι με ippon σε 2:21 και έμεινε εκτός μεταλλίων.

Η τζουντόκα, που μετείχε στην κατηγορία των 63 κιλών, στην πρώτη αναμέτρηση του α' ομίλου πέρασε άνευ αγώνα, ενώ αμέσως μετά έκαμψε την Καμερουνέζα Ντομπέου Ουεζέου με την τελευταία να δέχεται παρατήρηση. Στον τρίτο προκριματικό γύρο έκαμψε επίσης με 2-1 παρατηρήσεις την Κινέζα Τζουνξια Γιανγκ, για να γνωρίσει στην συνέχεια την ήττα με ippon από την Σλοβένα Τίνα Τρστένγιακ σε 2:28.

Η αντίπαλος της έφτασε στον τελικό, με την Ελληνίδα τζουντόκα να παίρνει θέσει στα ρεπεσάζ, όπου με την ήττα της περιορίστηκε στην 7η θέση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα