Χάλκινο μετάλλιο ο Αβράμης

Gazzetta team
Χάλκινο μετάλλιο ο Αβράμης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων κατέκτησε ο Κώστας Αβράμης στα 97 κ. της Β’ κατηγορίας, στην ελευθέρα.

Η διοργάνωση διεξάγεται στο κλειστό του Παλαιού Φάληρου. Θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Κώστας Αβράμης επικράτησε του Γερμανού, Χάρι Σουμάχερ, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα. «Όταν έμαθα ότι θα διεξαχθεί το παγκόσμιο στην Ελλάδα το θεώρησα πρόκληση. Ήρθα να κατακτήσω κάτι που δεν είχα καταφέρει παλιά. Με αυτό τον αγώνα κλείνω την καριέρα μου και θα αφοσιωθώ για να βοηθήσω στη δημιουργία της νέας γενιάς της ελληνικής πάλης», δήλωσε ο αθλητής.

Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων, παλαιστών της ελευθέρας: Κατηγορία C, 76 κ.: Ιωάννης Αθανασιάδης 5ος, 85κ.: Παύλος Σερδαρίδης 12ος, και Παράσχος Δεσκουλίδης 14ος. Σε αυτή την κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο παλαιός αθλητής της εθνικής, Γιώργος Πετρόφ (Πετρίδης), ο οποίος αγωνίστηκε για τη Ρωσία.

Από ελληνικής πλευράς αύριο θα αγωνιστούν οι: Κατηγορία Α, 63κ.: Αρθούρος Καλπατσανίδης, 76κ.: Γεώργιος Βασιλειάδης, 85κ.: Φίλιππος Μαρκάκης, 97κ.: Εμζάριος Μπεντινίδης, 130κ.: Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κατηγορία G, 85κ.: Φίλιππος Σιδέρης ενώ η Αθηνά Γιαννουσά θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στο θεσμό. «Θέλω να κάνω μία καλή παρουσία και να κατακτήσω μία καλή θέση», δήλωσε η αθλήτρια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα