Επέστρεψε ο Ράφα (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Επέστρεψε ο Ράφα (vid)

bet365

Tην ώρα που μερίδα φίλων τένις έσπευδε να «τελειώσει» τον Ραφέλ Ναδάλ, για τις κακές εμφανίσεις της φετινής σεζόν, ο Ισπανός κρατούσε χαμηλούς τόνους και δούλευε σκληρά, με τους κόπους του να ανταμείβονται σήμερα (10/10) με την πρόκριση του στον τελικό του China Open.

O Ράφα επικράτησε 7-5, 6-3 του Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος τον έχει κερδίσει 3 στις 4 φετινές αναμετρήσεις τους. Έτσι, ο Ράφα θα βρεθεί στον 97ο τελικό καριέρας, διεκδικώντας το 68ο τίτλο.

Αντίπαλος του στη μάχη για το τρόπαιο θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Νταβίντ Φερέρ με 6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 14 λεπτά! Αυτή ήταν η 28η συναπτή νίκη για τον Τζόκερ, ο οποίος δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην κινεζική πρωτεύουσα, διεκδικώντας τον 4ο συνεχόμενο τίλτο και 6ο συνολικά. Ο Νόλε προκρίνεται για 82η φορά σε τελικό και στόχος του είναι ο 56ος τίτλος.

Σε ότι αφορά στην κόντρα των δύο κορυφαίων έχουν συναντηθεί 44 φορές, με τον Ναδάλ να προηγείται 23-21 στις νίκες. Ο τελικός του China Open θα γίνει την Κυριακή, στις 14:30 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE Sport.

 

Τελευταία Νέα