Run Greece στην Πάτρα

Gazzetta team
Run Greece στην Πάτρα

bet365

Στην Πάτρα ολοκληρώνεται την Κυριακή (11/10) η τρίτη επιτυχημένη σεζόν της σειράς αγώνων Run Greece, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση και με μεγάλο χορηγό τη WIND.

Στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 4.000 δρομείς όλων των ηλικιών νούμερο που δείχνει την αγάπη των πολιτών της Πάτρας για το συγκεκριμένο θέσμο και την επιθυμία όλο και περισσότερων απλών ανθρώπων να αθληθούν.

Ο φετινός αγώνας συνοδεύεται από μήνυμα αισιοδοξίας, που εκπέμπει το πρόγραμμα «Τρέχουμε όλοι για καλό σκοπό». Οι διοργανωτές αποφάσισαν να στηρίξουν οικονομικά τον Κ.Ο.ΔΗ.Π/Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων μέσα από το παραπάνω πρόγραμμα, ενώ παράλληλα οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλη μας.

Συνεπώς, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, οι δρομείς που θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής στο Κλειστό προπονητήριο Στίβου Λαδόπουλου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου, (10.00 έως 20.00), μπορούν να παραδώσουν στους εθελοντές τρόφιμα, όπως γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, ζάχαρη, μαρμελάδα και μερέντα.

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως έχουν απομείνει λίγες θέσεις τόσο στα 10χλμ και 5λχμ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το Σάββατο (10.00-20.00) στο κλειστό Λαδόπουλου.

Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια των αποστάσεων Μαρία Παρδαλού και ο περσινός νικητής στα 10χλμ Κώστας Κοκόλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα