Και ο Κοντονής δίπλα στα παιδιά

Gazzetta team
Και ο Κοντονής δίπλα στα παιδιά

bet365

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 θα δώσουν το «παρών» σε εκδήλωση για τα παιδιά, που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι και η τελευταία δράση που πραγματοποιεί η χώρα μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, μιας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που βρήκε ανταπόκριση σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Την Κυριακή στο Ο.Α.Κ.Α, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από αθλητικές και κοινωνικές δράσεις με τη συμμετοχή παιδιών από την «Κιβωτό του κόσμου» και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το Δίκτυο Αλληλεγγύης εργαζομένων ΓΓΑ το οποίο θα συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, αλλά και την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που θα αναλάβει να μαγειρέψει για όλους τους παρευρισκομένους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας χάντμπολ μεταξύ Ολυμπιονικών, Διεθνών Αθλητών και παλαίμαχων, ενώ τα παιδιά θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα «Γυμναστική για όλους» της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

 

Τελευταία Νέα