«Ασημένια» η Τελτσίδου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Ασημένια» η Τελτσίδου

bet365

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων που διεξάγεται στο Όμπερβαρτ της Αυστρίας.

Η Ελληνίδα τζουντόκα στον πρώτο γύρο πέρασε χωρίς αγώνα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση απέκλεισε την Ισραηλινή Μπαρ Φαρίν με yuko.

Στον τελευταίο αγώνα του γ' γκρουπ έκανε μια ακόμα νίκη επι της Ολλανδής Γκέκε φαν ντεν Μπεργκ με ippon και εξασφάλισε την είσοδο της στα ημιτελικά.

Εκεί, η Γερμανίδα Σελίνα Ντίτσερ, αποκλείστηκε δεχόμενη 2 παρατηρήσεις έναντι μία της Τελτσίδου στα 4:00 αγώνα. Στην αναμέτρηση για το χρυσό μετάλλιο η ταλαντούχα τζουντόκα γνώρισε την ήττα με ippon από την Βρετανή Λούσι Σένσαλ.

H έτερη Ελληνίδα που μετείχε επίσης στην κατηγορία των 63κ., Ανιέτα Μίνα Ρίκεν αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Κροάτισσα Μπούγκα Κόβατς, με την πρώτη να δέχεται 4 παρατήρησεις έναντι 2 της αντιπάλου της.

Στα 90 κ. ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος ηττήθηκε με ippon από τον Γεωργιανό Μπέκα Γκβινιασβίλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα