Λούδης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Λούδης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών»

bet365

H Boυλιαγμένη ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με την ιταλική Μπρέσια για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League στο Λαιμό και ο Κώστας Λούδης, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας επισημαίνει στο gazzetta.gr τη δυσκολία του συγκεκριμένου ματς.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Δυστυχώς, έχουμε πέσει στον πιο δύσκολο όμιλο και έχουμε να αντιμετωπίσουμε και προβλήματα. Ο Ελμισιάν έχει να προπονηθεί από την περασμένη Δευτέρα, λόγω ίωσης με πυρετό, ενώ σήμερα δεν προπονήθηκε ο Παπαδόγκωνας για τον ίδιο λόγο. Ελπίζω να τους έχω στη διάθεση μου στο αυριανό παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής της Βουλιαγμένης και πρόσθεσε,

«Οι Ιταλοί τους οποίους αντιμετωπίζουμε αύριο είναι πολύ δυνατή ομάδα, μην ξεχνάμε ότι κέρδισε πέρυσι στους ομίλους δύο φορές την Προ Ρέκο. Η Μονπελιέ είναι θεωρητικά πιο αδύναμη, αλλά έχει 7 ξένους παίκτες και έχει ήδη παίξει ένα επίσημο ματς, του πρώτου γύρου. Σε ότι αφορά τους Ούγγρους είναι η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν ρίξει πολλά λεφτά και απέκλεισε την Έγκερ, η οποία είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Φέτος δε, είναι φαβορί για την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η χρονική στιγμή που γίνεται η διοργάνωση, μας βρίσκει απροετοίμαστους, αφού δεν έχουμε κλείσει ούτε ένα μήνα προπόνησης. Το ίδιο ισχύει για τους άλλους, με την διαφορά ότι έχουν παίξει ένα επίσημο παιχνίδι σε αντίθεση με εμάς».

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω.

CHAMPIONS LEAGUE 2015-16
Γκρουπ Α'

β' Γύρος

18/9/15
19:00 Βουλαγμένη – Μπρέσια (ITA)
20:30 Μονπελιέ (FRA) – OSC Βουδαπέστης (HUN)

19/9/15
19:00 Βουλιαγμένη – Μονπελιέ (FRA)
20:30 Μπρέσια (ITA) – OSC Βουδαπέστης (HUN)

20/9/15
11.00 Μονπελιέ (FRA) – Μπρέσια (ITA)
12.30 OSC Βουδαπέστης (HUN) – Βουλιαγμένη (GRE)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα