Πασχαλίδης - Τριγκώνης για 5η φορά Παγκόσμιο Πρωταθλητές

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πασχαλίδης - Τριγκώνης για 5η φορά Παγκόσμιο Πρωταθλητές

bet365

Ντάνι Πασχαλίδης και ΚωνσταντίνοςΤριγκώνης δεν είναι πια απλώς ένα επιτυχημένο ιστιοπλοϊκό δίδυμο, έχοντας προσθέσει στο παλμαρέ τους απόψε τον 5ο διαδοχικό τίτλο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα Tornado, αγγίζουν τα όρια του μύθου.

Ούτε στο Κάρνακ του Καναδά βρέθηκε το πλήρωμα που θα καταφέρει να τους νικήσει παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν και έτσι Πασχαλίδης και Τριγκώνης κατέκησαν ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην συγκεκριμένη κλάση.

«Τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Tornado στο Κάρνακ, όπου έγιναν άλλες δυο ιστιοδρομίες με ανέμους απο 7 έως 13 knots αυτή την φορά όμως από Δυτική - Βοριοδυτική διεύθυνση αλλάζοντας το σκηνικό τελείως.
Από την μεριά μας έπρεπε απλά να τερματίσουμε σε μια από τις δυο ιστιοδρομίες για να εξασφαλίσουμε τον πέμπτο συνεχόμενο μας τίτλο», γράφει στην στην σελίδα του στο Facebook o Τριγκώνης και συνεχίζει:

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στην 1η ιστιδρομία πέρνοντας από την εκκίνηση το προβάδισμα ανοίγοντας συνέχεια την διαφορά από τα υπόλοιπα σκάφη κερδίζοντας την κούρσα με άνεση θα έλεγα.
Στην 2η κούρσα της ημέρας ξεκινήσαμε πάλι πολύ καλά αλλά μια απροσεξία ενός αντιπάλου,μας χτύπησε στο τιμόνι σπάζοντας ένα εξάστημα του, μας καθυστέρησε αρκετά μέχρι να το επισκευάσουμε και να συνεχίσουμε την κούρσα. Παρά το πρόβλημα αυτό τρέξαμε αλάνθαστα περνόντας πάλι στην 1η θέση. Από εκεί και πέρα εκμεταλευόμενοι σχεδόν όλες τις αλλαγές του ανέμου ανοίγαμε συνέχεια την διαφορά φτάνοντας στον τερματισμό πεντέμισι λεπτά μπροστά από το 2ο σκάφος.


Σ' αυτούς τους αγώνες πραγματικά τρέξαμε καλά πράγμα που μας ευχαρίστησε περισσότερο και από την ίδια την νίκη.
Συγχαρητήρια και στους Μαύρο -Ταγαρόπουλο για το πρώτο τους μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (χάλκινο)!!!!
Στην 2η θέση οι Γερμανοί Roland-Nahid Gaebler.
Σας ευχαριστούμε όλους εκ καρδιάς για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.
Τώρα σειρά έχει το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Νacra 17 μαζί με την Σοφία Μπεκατώρου όπου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ότι καλύτερο!»

 

Τελευταία Νέα