Παραμένει ο Αναστασόπουλος στο τιμόνι της ΝΕΠ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παραμένει ο Αναστασόπουλος στο τιμόνι της ΝΕΠ

bet365

Η διοίκηση της Ν.Ε Πατρών ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην Α1, του Λάμπρου Αναστασόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΝΕΠ: «Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Αναστασόπουλο. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ, ο οποίος οδήγησε τα «δελφίνια» στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας του συλλόγου στην επιστροφή του στην Α1 Εθνική», ήταν η πρώτη ανακοίνωση της πατρινής ομάδας, που έχει αργήσει πάρα πολύ την προετοιμασία της για την Α1. Στις 31 Αυγούστου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή!

Επίσης ανακοίνωσε ότι «Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παλληκάρη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ανδρικής ομάδας πόλο των «δελφινιών» στην θριαμβευτική πορεία προς την επιστροφή του συλλόγου στην Α1 Εθνική. Ο Παλληκάρης έχει γεννηθεί στις 13 Μαρτίου 1986 και αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη σεζόν του στην ΝΕΠ».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα