Η Σάκκαρη το πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Η Σάκκαρη το πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα

bet365

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη σταμάτησε στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν. Η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 7-5, 6-2 από την Κινέζα Κιανγκ Γουάνγκ.

Η έλλειψη εμπειρίας της κόρης της Αγγελικής Κανελλοπούλου και εγγονής του Δημήτρη Κανελλόπουλου, της στοίχισε, έχοντας ωστοσο πετύχει μία αξιόλογη πορεία στην διοργάνωση αφού θυμίζουμε ότι είχε ήδη κάνει τρεις νίκες στα προκριματικά κόντρα στις Σεβάστοβα, Μέσταχ και Μάρτιτς.

Από την πλευρά της η 23χρονη Κινέζα, Νο 112 στον κόσμο (έχει φτάσει έως το Νο 82) έφτασε για δεύτερη συναπτή σεζόν στο δεύτερο γύρο του γκραν σλαμ της Νέας Υόρκης, σε ισάριθμες παρουσίες της στην διοργάνωση.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά κάνοντας το πρώτο break της αναμέτρησης στο 5ο game (3-2) και παίρνοντας προβάδισμα μέχρι και με 4-2. Η Γουάνγκ ισοφάρισε σε 4-4, ωστόσο η Σάκκαρη έκανε ένα ακόμη break στο 9ο game και ανέκτησε το προβάδισμά της.

Η συνέχεια βρήκε την Γουάνγκ με ψυχραιμία να κάνει το 7-5. Σε ότι αφορά στο δεύτερο σετ, η ψυχολογία ήταν ξεκάθαρα με την Κινέζα, η οποία με δύο συνεχόμενα break, προηγήθηκε 5-1, με την Σάκκαρη να μειώνει 5-2, σώζοντας μάλιστα, δύο συνεχόμενα match point (2-5, Α-40), από το 15-40.

H πορεία της Σάκκαρη θα την φέρει στο Νο 179 του κόσμου σε δύο εβδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα