Στα ημιτελικά η εθνική μπιτς χάντμπολ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στα ημιτελικά η εθνική μπιτς χάντμπολ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η εθνική ομάδα των γυναικών στο μπιτς χάντμπολ εξασφάλισε την πρόκριση της στα ημιτελικά του τουρνουά των Μεσογειακών αγώνων της Πεσκάρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε τροχιά μεταλλίου, καθώς λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Ιταλία, επικράτησε και της ισχυρής Τουρκίας με 2-1 σετ (12-13, 13-12, 10-6).

Έτσι η Εθνική μας έκανε το «3 στα 3» στη διοργάνωση της Πεσκάρα και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στην τετράδα, ενώ είναι καθαρά στο χέρι της η πρωτιά του ομίλου με στόχο έναν πιο βατό αντίπαλο στην συνέχεια στους αγώνες χιαστί.

Καθοριστική ήταν στον αγώνα η Ελένη Ποιμενίδου που απόκρουσε κρίσιμο πέναλτι στην διαδικασία των σουτ αουτ, ενώ πρώτη σκόρερ με 14 γκολ και εντυπωσιακό ποσοστό (7/8) ήταν η Μούρνου.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη σημείωσε: «Λίγο η κούραση, λίγο η ώρα του ματς δεν μας βοήθησαν. Παρόλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πρώτο σετ, αφού είχαμε την τελευταία επίθεση. Ωστόσο κάναμε ανατροπή και αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα είναι πιο ώριμη από ποτέ. Είδαμε ότι στις δύο διαδικασίες των σουτ αουτ έχουμε γκολ σε όλες τις εκτελέσεις μας. Θεωρητικά είμαστε κοντά στην πρώτη θέση, θέλουμε μία νίκη όμως ακόμα. Όλες οι ομάδες εδώ είναι καλού επιπέδου και δεν υπάρχει εύκολο ματς».

 

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα στις 19:30 την Σλοβενία με στόχο το «4 στα 4».

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ 2-1

ΕΛΛΑΣ (Μαρία Καραντώνη): Σ. Δημητρίου 2, Σκάρα, Ποιμενίδου 7, Παπαβασιλείου 2, Μάστακα 4, Μούρνου 14, Ράτσικα, Βασιλειάδου, Καλοϊδη, Α. Δημητρίου 6.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα