Δυνατό ξεκίνημα στο Εγκεμπελέτ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δυνατό ξεκίνημα στο Εγκεμπελέτ

bet365

Θετικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ελληνικές βάρκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Εγκεμπελέτ της Γαλλίας.

Τα τρία από τα τέσσερα πληρώματα που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης της χρονιάς πλασαρίστηκαν σε θέσεις που αποφεύγουν τους επαναληπτικούς ενώ και το 4ο και συγκεκριμένα η τετράκοπος άνευ των ανδρών είναι εντός στόχων.

Πιο αναλυτικά, το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα πήρε την 1η θέση στην προκριματική σειρά με χρόνο 6.22.34 και συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Το σκιφ ελ βαρών με τον Σπύρο Γιάνναρο τερμάτισε 3ο με 7.08.09 και επίσης προκρίθηκε στον επόμενο γύρο όπως και το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου που τερμάτισαν 4ες και συνεχίζουν κι αυτές στην επόμενη φάση χωρίς επαναληπτικό.

Στα πρακριματικά της τετρακόπου άνευ μόνο η πρώτη βάρκα προκρίνονταν απευθείας στα ημιτελικά. Η ελληνική με τους Χρήστου-Τσίλη-Τζιάλλα-Αγγελόπουλο αφού δεν «χτύπησε» την 1η που πήρε ο Καναδάς με 5.53.91 τερμάτισε στην 4η με 6.03.23 και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό. Εκτός από τον Καναδά απευθείας στη 12άδα πέρασαν οι Ιταλία, Αυστραλία και ΗΠΑ ενώ και η βάρκα της Βρετανίας έμεινε 2η και θα αγωνιστεί στα επαναληπτικά.

Ο τερματισμός του διπλού ελ βαρών των ανδρων με τους Λευτέρη Κόνσολα-Παναγιώτη Μαγδανή

Posted by Ελληνικη Κωπηλατικη Ομοσπονδια (Επίσημη σελίδα) on Sunday, August 30, 2015

Οι συμμετοχές της Δευτέρας
Την Δευτέρα τρία ακόμη ελληνικά πληρώματα ρίχνονται στη μάχη του Παγκοσμίου .
Στις 11:15 ώρα Ελλάδας η δίκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών με τους Γιώργο Κόνσολα-Κωνσταντίνο Μάντζιο αναζητά μια θέση στην τριάδα για να περάσει απευθείας στα ημιτελικά.

Λίγο αργότερα στις 12:50 ώρα Ελλάδας το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερινα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη θα αγωνιστούν στα προκριματικά όπου ο νικητής περνάει απευθείας στα ημιτελικά ενώ οι υπόλοιπες βάρκες πάνε στους επαναληπτικούς και τέλος στις 13:40 ώρα Ελλάδας η τετράκοπος άνευ ελ βαρών με τους Ντούσκο-Αντώνη-Βαρδάκα-Πέτρου θα επιδιώξουν να πάρουν την 1η θέση για απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα δώσουν επαναληπτικό αγώνα.

Θυμίζουμε ότι πρωτίστως στόχος των ελληνικών πληρωμάτων είναι να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τα εισιτήρια που θα μοιραστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Ανδρών
Σκιφ 9
Δίκωπος 11
Διπλό σκιφ 11
Τετράκωπος 11
Τετραπλό σκιφ 8
Οκτάκωπος με πηδαλιούχο 5
Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών 11
Τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών 11
Γυναικών
Σκιφ 9
Δίκωπος 11
Διπλό σκιφ 11
Τετραπλό σκιφ 5
Οκτάκωπος με πηδαλιούχο 5
Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών 11

 

Τελευταία Νέα