Αιφνιδιασμός απο την Μόλιτορ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αιφνιδιασμός απο την Μόλιτορ!

bet365

H Kαταρίνα Μόλιτορ στην τελευταία της βολή έκανε chnexit στην Χουιχουι Λιου από πρώτο σκαλί του βάθρου του ακοντισμού στο Παγκόσμιου Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Η Κινέζα στην 5η της προσπάθεια έστειλε το ακόντιο στα 66.13μ. και πίστεψε ότι καθάρισε την πρώτη θέση, με την Γερμανίδα να απαντά στην τελευταία της προσπάθεια με βολή στα 67.69μ., το οποίο είναι και η καλύτερη φετινή επίδοση, την οποία μέχρι πρότινος είχε η Νοτιοαφρικανή Σουνέτε Βιλγιόεν με 66.62μ. Η τελευταία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με καλύτερη βολή στα 65.79μ.

Εκτός βάθρου έμεινε η κάτοχος του τίτλου, η έπειρη Κριστίνα Όμπεργκφελ, η οποία έμεινε στα 64.61μ., ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια και δις χρυσή Ολυμπιονίκης, Μπάρμπορα Σποτάκοβα έμεινε στην 9η θέση με καλύτερη βολή στα 60.08μ.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μετά την τρίτη βολή σκεφτόμουν: «Ίσως μπορώ να βελτιωθώ λίγο ακόμα». Το ονειρεύτηκα και τώρα έκανα ατομικό ρεκόρ και καλύτερη εφετινή επίδοση. Υπέροχο. Το πρώτο μου διεθνές μετάλλιο. Ήταν σπουδαίο να είμαστε τέσσερις Γερμανίδες στον τελικό το ακοντισμού. Πάντα ονειρευόμουν ένα μετάλλιο ανεξαρτήτως χρώματος. Τον Ιούλιο έριξα στα 66.40μ. στη Λουκέρνη, οπότε ήξερα ότι μπορούσα να ρίξω στα 64μ. στην τρίτη προσπάθεια, αλλά τα 67.69μ. ήταν πραγματικά απροσδόκητα», επεσήμανε η Μόλιτορ.

Από την πλευρά της η Κινέζα Λιου, που είδε το χρυσό να της γλιστρά μέσα από τα χέρια είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη με το ασημένιο μετάλλιο. Είχαμε ένα στόχο εδώ. Το κοινό εδώ με υποστήριξε απίστευτα, φωνάζοντας «πάμε, πάμε», και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».

 

Τελευταία Νέα