Παγκόσμιος Μαλακόβσκι (gTV)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παγκόσμιος Μαλακόβσκι (gTV)

bet365

Ο Πιοτρ Μαλακόβσκι είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της δισκοβολίας. Ο Πολωνός έσπασε την κατάρα που τον ήθελε δεύτερο στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα (της Μόσχας και του Βερολίνου) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και με βολή στα 67.40 μ. πήρε την πολυπόθητη πρωτιά.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Βέλγος Φίλιπ Μιλάνοφ με βολή στα 66.90μ. και την τρίτη ένας ακόμη Πολωνός ο Ρόμπερτ Ούρμπανεκ με 65.18μ.

«Ο τελικός ήταν πολύ διαφορετικός σε σχέση με τον προκριματικό. Δεν ένιωσα καθόλου πίεση και το άγχος είχε εξαφανιστεί. Η τεχνική μου δεν ήταν τόσο καλή σήμερα, αλλά ήμουν τυχερός και έστειλα το δίσκο αρκετά μακριά.

Στη διάρκεια της σεζόν συζητούσαμε με τον Ρόμπερτ Ούρμπανεκ για το ότι είχαμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε δυο μετάλλια στο Πεκίνο. Καταφέραμε στη σφυροβολία και ήμασταν πολύ κοντά στην σφυροβολία γυναικών και τα καταφέραμε κι εδώ.

Η Ανίτα Βλόνταρτσικ μου έδωσε κάποιες συμβουλές για να ρίχνω μακριά. Φυσικα προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ο ένας το άλλον και να συνεργαστούμε με τον Ρόμπερτ στον τελικό και αυτό βοήθησε», τόνισε ο Μαλακόβσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα