Δεν άντεξε ο Παπαμιχαήλ

Gazzetta team
Δεν άντεξε ο Παπαμιχαήλ

bet365

Οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα των 50χλμ. βάδην στο 32ο χιλιόμετρο.

Ο έμπειρος βαδιστής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο και έτσι αποσύρθηκε από τη συνέχεια της διαδρομής, έχοντας διανύσει 32 χιλιόμετρα.

«Έσφιξε ο δικέφαλος αρκετά και δεν με άφηνε να συνεχίσω. Οι καιρικές συνθήκες, που ήταν πολύ δύσκολες, σε συνδυασμό με το ότι δεν πρόλαβα να έχω πλήρη αποκατάσταση από το 20άρι με ώθησαν στο να εγκαταλείψω» δήλωσε ο αθλητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλου, που πλέον θα ξεκουραστεί, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στη Βραζιλία.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Ματέι Τοθ (Σλοβακία) με 3.40.32, ο αθλητής, που ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, τουλάχιστον με βάση την επίδοση του στη σεζόν και στο Πεκίνο σημείωσε την μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας τους, καθώς μέχρι σήμερα είχε ως καλύτερη εμφάνιση την ένατη θέση στο Βερολίνο και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης. Δεύτερος με 3.42.17 και νέο φετινό ρεκόρ ήταν ο Τζάρεντ Ταλεντ και τρίτος ο Τακαγιάκι Τανί (Ιαπωνία- 3.42.55). Από τους 53 αθλητές, που πήραν θέση εκκίνησης τερμάτισαν οι 37.

 

Τελευταία Νέα