Στο Μεσογειακό Χωριό η Ελλάδα

Gazzetta team
Στο Μεσογειακό Χωριό η Ελλάδα

bet365

H αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Ελλάδας στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Πεσκάρα 2015» άρχισε με την Τελετή Υποδοχής της Ελληνικής Ομάδας στο Μεσογειακό Χωριό.

Η Τελετή έγινε παρουσία του Adelchi Sulpizio, ειδικού συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών της Ιταλίας και του Stefano Seranti, υπεύθυνου φιλοξενίας των Εθνικών Αθλητικών Αποστολών στο Μεσογειακό Χωριό και πρώην Δήμαρχο του Μεσογειακού Χωριού κατά τη διάρκεια των 16ων Μεσογειακών Αγώνων «Πεσκάρα 2009».

Η Τελετή ξεκίνησε με χορευτικό πρόγραμμα από παιδιά, με τη χορογραφία να περιλαμβάνει και συρτάκι προς τιμήν της Ελλάδος και ακολούθησε ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και έπαρση της Ελληνικής Σημαίας.
Στη συνέχεια, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής κ. Αντώνιος Νικολόπουλος ανέβηκε στη σκηνή όπου τον υποδέχθηκαν οι κ.κ. Adelchi Sulpizio και Stefano Seranti, οι οποίοι καλωσόρισαν τη συμμετοχή της Ελλάδας στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Η Τελετή έκλεισε με ανταλλαγή δώρων.
Στην Τελετή συμμετείχαν αθλητές της πάλης, της κωπηλασίας και του θαλάσσιου σκι, που βρίσκονται στην Πεσκάρα για τους Αγώνες, οι οποίοι αρχίζουν την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Η Αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από 83 αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος σε 11 αθλήματα.

 

Τελευταία Νέα