Πήρε Γαβαλά ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πήρε Γαβαλά ο Παναθηναϊκός

bet365

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιάννη Γαβαλά.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού Γιάννη Γαβαλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του Χιώτη υδατοσφαιριστή, Γιάννη Γαβαλά (ημ. γεν. 27/4/1983, υψ. 1.84)».

«Να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά»

Ο Έλληνας αμυντικός, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Ν.Ο Χίου και αγωνιζόταν και στη θέης του φουνταριστού, θα φοράει το «πράσινο» σκουφάκι τη νέα σεζόν 2015-16. Ο έμπειρος πολίστας στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (panathinaikos1908.gr) ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό σε ένα ιστορικό σωματείο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά και να την ανεβάσουμε εκεί που της αξίζει».

Τέλος, ο νεοαποκτηθείς πολίστας και γιατρός –η επαγγελματική του ιδιότητα- πρόσθεσε: «Με σκληρή δουλειά και προπόνηση εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα και να καταφέρουμε να δώσουμε ώθηση στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στο πόλο και να γραφτούν στις ακαδημίες του Συλλόγου γιατί οι ακαδημίες είναι το ‘αύριο’».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα