Aσημάκη: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Aσημάκη: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει»

bet365

Λίγες ώρες προτού η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ριχτεί στη μάχη των προημιτελικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν, κόντρα στην Ιταλία (03/08 21:30) η Αλεξάνδρα Ασημάκη σχολιάζει για το gazzetta.gr την μέχρι τώρα εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τους στόχους των διεθνών μας.

Σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο προηγούμενο ματς με τον Καναδά η φουνταριστή της εθνικής είπε: «Έχουμε την τύχη στην εθνική ομάδα να έχουμε δύο πολύ καλές τερματοφύλακες.

Από κει και πέρα ο Καναδάς ήταν μία μέτρια ομάδα, καμία σχέση με την Αυστραλία αρχικά και την Ολλανδία, τις οποίες αντιμετωπίσαμε στον όμιλο και από τις οποίες ηττηθήκαμε τελικά στο γκολ...

Εμείς είμαστε σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα από τον Καναδά και αυτό ήταν ζήτημα χρόνου να φανεί στην πορεία του αγώνα... Ωστόσο, θεωρώ ότι το καλό μας παιχνίδι δεν το έχουμε πιάσει μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Είμαστε στην 8άδα της διοργάνωσης και διεκδικούμε την πρόκριση μας στην τετράδα κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ιταλία. Μία ομάδα σαφώς στα μέτρα μας. Οπότε εύχομαι να το κάνουμε τώρα και να τα καταφέρουμε».

 

Τελευταία Νέα