Πρόταση γάμου από το βάθρο!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πρόταση γάμου από το βάθρο!

bet365

Πρόταση γάμου από τις εξέδρες και από τον αγωνιστικό χώρο έχουμε δει, από το βάθρο έμελλε να δούμε στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν. Μελλόνυφος είναι ο Σιμόνε Ρουφίνι, του οποίου την πρόταση έκανε δεκτή η αγαπημένη και συναθλήτρια του Αουρόρα Πονσέλε.

Ο Ιταλός κολυμβητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της μαραθώνιας κολύμβησης 25χλμ. (με χρόνο 4:53.10.7) και με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του απ' άκρη σ' άκρη στράφηκε προς το έτερον ήμισυ στην εξέδρα κράτησε μία λευκή σελίδα στην οποία είχε γράψει «Αουρόρα θελεις να με παντρευτείς;»

Η ανταπόκριση ήταν θετική, αφού η μέλλουσα κυρία Ρουφίνι, σχημάτισε με τα δάκτυλα της μία καρδιά και χαμογέλασε.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής δήλωσε σχετικά με τον αγώνα: «Ήδη στον δεύτερο σταθμό ανεφοδιασμού δεν ένιωθα καλά. Ένιωθα ναυτία και έκανα δύο φορές εμετό. Όταν ηρέμησα προσπάθησα να συνεχίσω με ένα καλό ρυθμό κοιτάζοντας κάθε γύρο. Στον τελευταίο ο Αμερικανός κι εγώ συμφωνήσαμε επιτεθούμε μαζί έτσι τον άφησα και πέρασε ένα μέτρο μπροστά μου. Ήταν μεγάλο το ρίσκο με αυτήν την τακτική. Ανησυχούσα μήπως με προδώσει, αλλά όταν φτάσαμε 400 μέτρα πριν από τον τερματισμό εκείνος είχε μείνει από δυνάμεις».

Έτσι, δεύτερος τερμάτισε ο Αμερικανός Άλεξ Μέγιερ (4:53.15.1) και τρίτος Ιταλός Ματέο Φουρλάν (4:54.38.0). Ο Ρουφίνι είχε μείνει εκτός βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνη το 2013, στην 4η θέση.

Σε ότι αφορά την Αουρόρα Πονσέλε τόνισε: «Ήταν σοκαριστικό. Είχαμε συζητήσει τα περί γάμου ανεπίσημα, χωρίς να έχουμε κάνει σχέδια. Ο γάμος θα γίνει μετά το Ρίο».

 

Τελευταία Νέα