Πρωταθλητής ο ΝΑΣ

Πρωταθλητής ο ΝΑΣ

bet365

Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος πανηγύρισε έναν ακόμα τίτλο πρωταθλήματος κάνοε-καγιάκ σπριντ, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και την τρίτη ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών.

Στο 25ο πανελλήνιο πρωτάθλημα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά επίσημα αγωνίσματα Paracanoe με τη συνδιοργάνωση, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδιάς Ατόμων με Αναπηρία και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ.
Επίσης, συμμετείχε αντιπροσωπευτική ομάδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κάνοε στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο χωρών και του πρωτοκόλλου συνεργασίας.
Το ραντεβού για τους αθλητές του καγιάκ ανανεώθηκε για τις 7 Αυγούστου όπου μέχρι τις 9 του μήνα θα διεξαχθεί στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου 19ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης σπριντ.

Koινόβιο αξιολόγησης των εθνικών ομάδων σπριντ

Από την Κυριακή 19 Ιουλίου έως την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, οι Εθνικές Ομάδες Σπριντ όλων των κατηγοριών (Ανδρών/Γυναικών & Εφήβων/Νεανίδων) θα συμμετάσχουν στο κοινόβιο αξιολόγησης

από το οποίο θα κριθούν ποιοι αθλητές και ποια πληρώματα θα συμμετάσχουν τελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Μιλάνο 19-23/8/2015) και στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Α/Γ (Baskov Ρουμανίας 17-20/9/2015).

 

Τελευταία Νέα