Διακρίσεις για δύο ιππείς
Ο Άγγελος, που ήταν μέλος της ομάδας που πήρε μέρος στο Παγκόσμιο, κέρδισε τις τέσσερις ημέρες των αγώνων τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Σε αγωνίσματα ύψους 1.40μ.και 1.30μ. μαζί με τον Quirio κέρδισε δύο πρώτες θέσεις με τις γρηγορότερες άπταιστες διαδρομές σε σύνολο αντίστοιχα 79 και 54 ιππέων από όλο τον κόσμο. Ακόμη σε αγώνισμα ύψους 1.35- 1.40μ. κέρδισε δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, αντίστοιχα με τον Coco Chanell και τον Quirio.
Στο διεθνή αγώνα του Chantilly και σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Mercury με τον καλύτερο χρόνο και άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε σύνολο 26 αθλητών. Στον αγώνα του Chantilly πήραν μέρος ακόμη δύο Ελληνίδες αμαζόνες, η Άννα Παπαγεωργίου και η Ηλέκτρα Νιάρχου.
Ακολουθεί αυτή την εβδομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπρατισλάβα στη Σλοβακία από τις 23 έως και τις 26 Ιουλίου με τη συμμετοχή πέντε Ελλήνων αθλητών, της Hannah και Ιόλης Μυτιληναίου, του Άγγελου Τουλούπη, του Δημήτρη Νάτση και του Στέφανου Παπαγεωργιου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
