«Ράφα, άλλαξε προπονητή»

Gazzetta team
«Ράφα, άλλαξε προπονητή»

bet365

Στον Τζον ΜακΕνρό ανήκει η συμβουλή, με τον 56χρονο κάτοχο Grand Slam τίλων και νυν σχολιαστή να έχει παροτρύνει τον Ναδάλ σε ένα restart στην καριέρα του.

Ο Ράφα περνάει τη χειρότερη φάση της καριέρας του χάνοντας από κάθε... παίθανο παίκτη και έχει κατρακυλύσει στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο εκκεντρικός Αμερικανός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BBC έδειξε ότι έχει τη λύση για ακόμα ένα μεγάλο comeback του άσου από το Μανακόρ της Μαγιόρκα.

«Ο Ναδάλ είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές. Τολμάμε όμως να πούμε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην ομάδα του; Μπορούμε να το πούμε αυτό; Ισως ο θείος Τόνι εκνευριστεί. Γνωρίζω ότι έχει κι άλλους ανθρώπους, όπως ο Κάρλο Κόστα που έχουν προσπαθήσει ευγενικά να τον συμβουλεύσουν να αλλάξει τον Τόνι. Ο θείος του έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από όταν ήταν παιδί και του εχω πει ότι ήταν καλό που τον έκανε αριστερόχειρα. Ομως, ξεκάθαρα σε αυτή τη φάση, χρειάζονται φρέσκες ιδέες» είπε ο ΜακΕνρό.

Ο Τόνι Ναδάλ, προπονητής του Ράφα από την ηλικία των 4 ετών είναι ο υπεύθυνος για το ότι ο ανηψιός του δεν παίζει ποδόσφαιρο αλλά τένις, όπως επίσης και για το ότι παίζει με το αριστερό χέρι ενώ είναι δεξιόχειρας. Ο Τόνι έχει οδηγήσει τον Ράφα στην κατάκτηση 14 major τίτλων.

 

Τελευταία Νέα