Δια πύρος και σιδήρου η Σερένα!

Δια πύρος και σιδήρου η Σερένα!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον, επικρατώντας 6-2, 4-6, 7-5, της Χέδερ Γουάτσον.

Η Αμερικανίδα προηγήθηκε στο πρώτο σετ, με την Βρετανή αντίπαλο της να βρίσκεται ένα βήμα από το να κάνει την ανατροπή. Η εμπειρία της Νο 1 «μίλησε» την κρίσιμη στιγμή με αποτέλεσμα τη νίκη που θα την φέρει αντιμέτωπη στον 4ο γύρο με την αδελφή της Βίνους.

Οι δύο αδελφές έχουν συναντηθεί 25 φορές, με την Σερένα να προηγείται 14-11. Από αυτές τις πέντε στο Γουίμπλεντον με την νεαρότερη Σερένα και πάλι να προηγείται 3-2. Σημειώνεται δε ότι οι τρεις νίκες της πεντάκις κατόχου του θεσμού είναι στον τελικό του λονδρέζικου όπεν.

Η τελευταία εξασφάλισε το «εισιτήριο» απολείοντας άνετα τη Σέρβα, Αλεξάντρα Κρούνιτς με 6-3, 6-2.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα