Στον 4ο γύρο ο Κύργιος!

Στον 4ο γύρο ο Κύργιος!

bet365

Σημειώνοντας 34 άσους, ο Νικ Κύργιος πήρε τη νίκη με 5-7, 7-5, 7-6 (3), 6-3 από τον Μίλος Ράονιτς και μαζί το εισιτήριο για τον 4ο γύρο το Γουίμπλεντον.

Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός κατάφερε να σβήσει 6 από τις 7 ευκαιρίες για μπρέικ που δημιούργησε ο Ράονιτς. Ο Ελληνοαυστραλός έπαιξε με σθένος και κατάφερε να προκριθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στον 4ο γύρο του λονδρέζικου όπεν, έπειτα απο 2 ώρες και 42 λεπτά. Αντίπαλος του εκεί θα είναι ο Ρισάρ Γκασκέ. Ο Γάλλος, έκανε εκπληκτικο παιχνίδι και χωρίς να απωλέσει σετ στη διοργάνωση απέκλεισε αποκλείοντας τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-3, 6-4, 6-4.

Κύργιος και Γκασκέ έχουν συναντηθεί στο παρελθόν μία φορά και πιο συγκεκριμένα πέρυσι, ένα χρόνο πριν στα ίδια γήπεδα, με τον πρώτο να αναδεικνύεται νικητής έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, στο πλαίσιο του οποίου έσωσε 9 ματς πόιντ. Η περσινή πορεία του Κύργιου έφτασε έως τα προημιτελικά, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Υπήρξαν στιγμές που η πίεση έγινε ασφικτική για τον Κύργιο, ο οποίος ξέσπασε στη ρακέτα του...
Heißblütiger Kyrgios, cooler Zuschauer

Nick Kyrgios hat seine Nerven nicht im Griff und feuert seinen Schläger in die Ränge. Doch ein Zuschauer reagiert ganz cool...

Posted by Dein Sky Sport on Friday, July 3, 2015
 

Τελευταία Νέα