Αποκλεισμός σοκ Ναδάλ!

Αποκλεισμός σοκ Ναδάλ!

bet365

Ο Ραφαέλ Ναδάλ γνώρισε την ήττα me 7-5, 3-6, 6-4, 6-4 από τον... Μπομπ Μάρλεϊ του τένις, τον Γερμανό Ντάστιν Μπράουν.

Ο Νο 102 στον κόσμο έκανε ένα συγκλονιστικο παιχνίδι, αναγκάζοντας τον Ισπανό να αποχαιρετήσει το Αll England Club στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Αυτή ήταν η 11η παρουσία του Ράφα στο χορτάρι, η χειρότερη εμφάνιση του ήταν το 2013 όταν αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο, ενώ είναι η τρίτη φορά που αποκλείεται στο 2ο γύρο μετά το (2005 και 2012).

Το 30χρονο παλικάρι με τα ράστα συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον Ναδάλ και μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ είναι η δεύτερη παρουσία του στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον. Το είχε πετύχει και το 2013 όταν αποκλείστηκε απο τον Αντριάν Μαναρίνο. Αυτή ήταν η 5η νίκη του Μπράουν, στην διοργάνωση, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθεια του από τα προκριματικά.

Ήττα του Ναδάλ πιθανότατα να του στερήσει και την παρουσία του στο τοπ-10, στην περίπτωση που Τσόνγκα ή Σιμόν κάνουν 3 νίκες ακόμη στο αγγλικό οπεν.

Ο «Dreddy» σφράγισε την μεγάλη νίκη με τον 13ο άσο στο ματς, η οποία θα του εξασφαλίσει μία άνοδο 22 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη. Στον επόμενο γύρο ο Γερμανοτζαμαϊκανός θα αναμετρηθεί με τον Βίκτορ Τρόιτσκι. Ο Σέρβος νωρίτερα απέκλεισε τον Αλιάζ Μπεντένε με 6-4, 3-6, 6-2, 6-4.

 

Τελευταία Νέα