Αποχαιρέτησε η Χάλεπ

Αποχαιρέτησε η Χάλεπ

bet365

Η Σιμόνα Χάλεπ έπεσε θύμα έκπληξης στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, γνωρίζοντας την ήττα από την Νο 106 Γιάνα Τσεπέλοβα, αντίθετα, Ραντβάνσκα και Γιάνκοβιτς πήραν το «εισιτήριο» στο δεύτερο γύρο.

Η Ρουμάνα συνέχισε τις κακές εμφανίσεις της, μετά τον αποκλεισμό της στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός, αποχαιρέτησε μόλις στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον. Η Σλοβάκα δεν άφησε ανεκμεταλλευτα τα λάθη της Χάλεπ και έτσι έφτασε σε μία εμφατική 5-7, 6-4, 6-3, σε 2 ώρες και 14 λεπτά.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Χάλεπ είχε φτάσει έως στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον, ενώ είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει την ήττα στον πρώτο γύρο γκραν σλαμ από το 2013 και το Ρολάν Γκαρός.

Αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα της Τσεπέλοβα, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στο τοπ-100. Καλύτερη εμφάνιση της 22χρονης σε γκραν σλαμ ήταν τρία χρόνια πριν, όταν έφτασε έως τον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Στο δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον προκρίθηκε και η Ανιέτσκα Ραντβάνσκα, η οποία απέκλεισε την Λούσι Χράντετσκα με 6-3, 6-2. Η Πολωνή Νο 13 στο ταμπλό θα αναμετρηθεί με την Αλια Τομλγιάνοβιτς.

Τέλος, η Γελένα Γιάνκοβιτς πήρε τη νίκη από την Έλενα Βέσνινα με 6-4, 3-6, 10-8 σε 2 ώρες και 40 λεπτά. Η Σέρβα στον δεύτερο γύρο θα κοντραριστεί με την Ευγκένια Ρόντινα, η οποία επιβλήθηκε της Λόρα Ρόμπσον με 6-4, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα