Κοντά στο μετάλλιο
Μάλιστα επειδή η κατηγορία αυτή είναι ενιαία και μοναδική όλοι οι αθλητές αγωνίζονται εκεί ανεξαρτήτου βάρους, αρκεί να είναι πάνω από 90 κιλά.
Έτσι ο Αζέρος αντίπαλός του στα ημιτελικά, ο Ιλχάμ Ζακίγιεβ ήταν κοντά στα 50 κιλά βαρύτερος και φυσικά νίκησε τον πρωταθλητή μας με ippon μόλις σε 27 δευτερόλεπτα.
Ο Έλληνας τζουντόκα είχε ξεκινήσει με νίκη στα προημιτελικά, καθώς επικράτησε του Τούρκου Ντουρσούν Χαϊράν με Ippon σε 4 λεπτά. Μετά την ήττα του στον ημιτελικό, καθώς ο αντίπαλός του ήταν στον τελικό, ο Κλήμης Παπαχρήστος πήγε στα ρεπεσάζ όπου έπαιξε για το χάλκινο μετάλλιο με τον επίσης Αζέρο Ζακίρ Μισλίμοβ χάνοντας όμως τελικά επίσης με ippon.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
