Σταθερή αξία η Ψάρρα!

Σταθερή αξία η Ψάρρα!

bet365

Η Ευαγγελία Ψάρρα έκανε τη μεγάλη επιστροφή, φτάνοντας μία ανάσα από το βάθρο της τοξοβολίας των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποιήσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στην τοξοβολία. Σε μια μέρα, που είχε το πιο δυνατό άνεμο εδώ στο Μπακού η 41χρονη πρωταθλήτριά μας, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, φτάνοντας από τις 64 κυρίες που έλαβαν μέρος σε αυτούς τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην κορυφαία τετράδα !

«Αν πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη θα είναι ψέμα, απλά σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση όταν φτάνεις μέχρι την πηγή και δεν πίνεις τελικά νερό.


Το βασικό είναι ότι ένοιωθα καλά, παρουσιάστηκα καλύτερη στους αγώνες από τις προπονήσεις και επανήλθα σε ένα καλό επίπεδο παρά το γεγονός ότι είχα ξεκινήσει λίγο πιο αργά την αγωνιστική δράση.


Σίγουρα η εικόνα μου σε αυτούς τους αγώνες ήταν καλή και μου δίνει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια που περιλαμβάνει και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Δανίας, στα τέλη Ιουλίου, όπου και θα βγουν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου αποτελεί και το μεγάλο στόχο» τόνισε η Ευαγγελία Ψάρρα.


Η οποία ξεκίνησε την αγωνιστική της μέρα με μια μεγάλη ανατροπή, επιστρέφοντας από ένα 4-0 προβάδισμα που είχε πάρει η εξαιρετική Ρωσίδα αντίπαλός της Κριστίνα Τιμοφέεβα και παίρνοντας συνεχόμενα τα τρία επόμενα σετ βολών (2-0 το καθένα) πήρε την πρόκριση στις «16» με 6-4.


Εκεί σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που χρειάστηκε και…παράταση, η ελληνίδα τοξοβόλος επικράτησε της Ουκρανής Αναστασίας Πάβλοβα με 6-5 και μπήκε στα προημιτελικά. Έχοντας πάρει φόρα «καθάρισε» με 6-0 τη Γιασμίν Αναγκόζ, αλλά στα ημιτελικά «λύγισε» κόντρα στη Γερμανίδα Καρίνα Βίντερ. Την οποία αρχικά ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στη συνέχεια έχασε με 6-2.


Στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου έδωσε μεγάλη μάχη με την Ισπανίδα Αλίσια Μαρίν. Ηταν ισόπαλη με 3-3 μετά τα τρία πρώτα σετ βολών (0-2, 2-0, 1-1) αλλά ηττήθηκε στο 4ο σετ με 2-0. Προσπάθησε να ισοφαρίσει στο τελευταίο σετ, ώστε να πάει στην παράταση, αλλά η Ισπανίδα το κράτησε ισόπαλο (1-1) και πήρε τη νίκη (6-4) και μαζί το χάλκινο μετάλλιο.


«Η προσπάθεια της Ευαγγελίας Ψάρα ήταν εξαιρετική και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη μέρα λόγω έντονου αέρα. Μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια αυτή η σημαντική επιτυχία» τόνισε ο Αλέξανδρος Νασούλας, προπονητής και σύζυγος της πρωταθλήτριάς μας.

 

Τελευταία Νέα