Εκτός κινδύνου η Σαχίνοβιτς

Εκτός κινδύνου η Σαχίνοβιτς

bet365

Εκτός κινδύνου είναι η Βανέσα Σαχίνοβιτς, η κολυμβήτρια της συγχρονισμένης, που παρασύρθηκε από λεωφορείο μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό του Μπακού, όπου βρισκόνταν προκειμένου να μετάσχει στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Η 15χρονη αθλητρια διεκομίστηκε άμεσα αεροπορικώς στην Βιέννη, όπου στην διάρκεια της νύχτας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις, αφού έχει τραυματιστεί η σπονδυλική της στήλη, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστρίας:

«Η 15χρονη υπέστη πολλαπλά κατάγματα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Βιένη, όπου υποβλήθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε επέμβαση. Εκτός από την περιοχή του γοφού και τον μηρό, έχει επίσης επηρεαστεί και η σπονδυλική στήλη της. Η Σαχίνοβιτς είναι αυτή τη στιγμή σε τεχνητό βαθύ ύπνο και θα υποβληθεί σε περισσότερες επεμβάσεις τις επόμενες ημέρες».

Οι διοργανωτές των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού ανακοίνωσαν ότι η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για το ατύχημα: «Ακόμη είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ότι το ατύχημα συνέβη χωρίς κάποια ανάμειξη από τα κορίτσια που περπατούσαν πάνω στο πεζοδρόμιο στο χωριό των αθλητών», δήλωσε ο πρόεδρος της AOC, Καρλ Στος.

Η δεύτερη αθλήτρια που τραυμαστίστηκε, Λούνα Πάγερ, και επίσης μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Βιένη, υπέστη κάταγμα στο χέρι και σύντομα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η Βερένα Μπράιτ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Μπακού και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας της.

 

Τελευταία Νέα