Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-6

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-6

bet365

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αλλά με το 10-6 επί του Παναθηναϊκού, έκανε το 3-0 στους τελικούς κι απέδειξε ότι είναι ο κυρίαρχος της πισίνας φτάνοντας στα 29 πρωταθλήματα!

Η αυτοκρατορία για τους Ερυθρόλευκους συνεχίστηκε μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ειδικά μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο, με το σκορ να είναι στο 7-5. Οι δύο ομάδες έπαιξαν φοβερή άμυνα, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Θεοδωρόπουλο να απαντά αμέσως, και τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν κεφάλι με 3-1. Ο Θεοδωρόπουλος μείωσε κι πάλι σε 3-2, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην δεύτερη περίοδο με το σκορ στο 4-2 με γκολ του Βλαχόπουλου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο μπορεί να μην μπήκαν γκολ, όμως έγινε συναρπαστικό αγώνας, με πολλά δοκάρια. Στην τρίτη περίοδο οι δύο «αιώνιοι» βρήκαν τέρμα από τρεις φορές, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην τελευταία περίοδο,προηγούμενος με δύο γκολ. Διαφορά που αύξησε, με τον Παναθηναϊκό να έχει κουραστεί, να μην τα παρατά και τον προπονητή του να παραπονιέται για σφυρίγματα που δεν πήρε.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιάννης Φουντούλης. Ο Χιώτης βρήκε τα δίκτυα του Καραμπέτσου 3 φορές.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αυτός είναι ο 27ος τίτλος για τον Ολυμπιακό. Τα δύο αμφιλεγόμενα πρωταθλήματα επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό από αποκόμματα εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία τα επίμαχα ματς ήταν τελικοί.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 10-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 0-0, 3-3, 3-1
Ολυμπιακός: Φουντούλης 3, Μάγιαρακ 1, Βλαχόπουλος 1, Μυλωνάκης 1, Μουρίκης 1, Ντόσκας 1, Γούνας 2.
Παναθηναϊκός: Θεοδωρόπουλος 2, Κουρλιάφτης 2, Σαρτζετάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα