Χαμηλά ο Φιλιππίδης στο Γιουτζίν

Χαμηλά ο Φιλιππίδης στο Γιουτζίν

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης στο Diamond League του Γιουτζίν της Κίνας.

Ο Ελληνας επικοντιστής δεν συνέχισε όσο ψηλά θα ήθελε. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ συμμετείχε σήμερα στη διοργάνωση του Γιουτζίν, όπου είχε καλύτερο άλμα στα 5,40 μέτρα.

Ο πρωταθλητής μας, στη συνέχεια απέτυχε στα 5,55 μ., ύψος όπου ανέβηκε ο πήχης. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια καλύτερη εμφάνιση και κατ΄επέκταση πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια, στο Diamond League, που θα γίνει στις 4 Ιουνίου στη Ρώμη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα