Άναψαν τα αίματα στο ΠΑΟΚ - Διομήδης

Άναψαν τα αίματα στο ΠΑΟΚ - Διομήδης

bet365

Από τον εκπληκτικό από αγωνιστικής άποψης τελικό μεταξύ των ΠΑΟΚ και Διομήδη δεν έλειψαν τα νεύρα με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια. Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχρομέτερων αποκαταστάθηκε η ηρεμία στο Παλατάκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθαν στα χέρια ο Μεγαλοοικονόμου με τον Τσακίρη, με συνέπεια να αποβληθεί ο πρώτος.

Το περιστατικό δεν συνεχίστηκε και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (13-14), όταν ο Ντάσεβιτς εκτέλεσε φάουλ πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του Αλέξη Αλβανού. Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να συμπλακούν οι πάγκοι των δύο ομάδων, με τον Νίκο Γεωργιάδη να έρχεται στα χέρια με έναν από το τεχνικό τιμ του Διομήδη.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων αποκαταστάθηκε η ηρεμία με τις ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Οι διαιτητές επέβαλαν δίλεπτη αποβολή σε Τσακίρη και Σαμαρά, ενώ απέβαλαν με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ντάσεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση εντός αγωνιστικού χώρου δεν μεταφέρθηκε στη εξέδρα, παρότι πέρα από τους περίπου 1.000 φίλους του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και γύρω στους 40 εκδρομείς φίλοι του Διομήδη.

Το φύλλο αγώνα

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα
«Στο 13:24 του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχοι ομάδα έριξαν ένα μπουκάλι νερό στο μέρος του τερματοφύλακα του Διομήδη χωρίς να τον χτυπήσει κάποιος.

Στο 21:22 οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν αναπτήρα στον αγωνιστικό χώρο, προς το μέρος των αθλητών του Διομήδη χωρίς να τραυματιστεί κανείς

Στο 30 αποβάλαμε με κόκκινη κάρτα το ν Λούκα Ντάσεβιτς διότι σε ελεύθερη ρίψη σε νεκρό χρόνο έριξε σκόπιμα τη μπάλα στο πρόσωπο αντιπάλου που ήταν ακίνητος. Το δελτίο του κρατήθηκε

Με τη λήξη του ημιχρόνου άτομα που ήταν διαπιστευμένοι ως σεκιούριτι προσπάθησαν να επιτεθούν στον β΄ προπονητή του Διομήδη Ανδρέα Βασιλόπουλου. Με την παρέμβαση των συνοδών των δύο ομάδων έληξε το συμβάν

Στο 63:23 έφτυναν τους διαιτητές. Έγινε σύσταση από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.
Στο 73:05 φίλαθλοι της γηπεδούχοι ομάδας κουνούσαν το δοκάρι της εστίας της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγιναν οι απαραίτητης συστάσεις και ο αγώνας συνεχίστηκαν κανονικά».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα