Τσίλης: «Κάναμε "σκούπα"!»

Τσίλης: «Κάναμε "σκούπα"!»

bet365

Σε έκσταση ο Άγγελος Τσίλης, ο οποίος οδήγησε με δικά του γκολ δύο φορές το ματς του δεύερου τελικού στην παράταση, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τελικά το πρωτάθλημα και να κάνει το νταμπλ τόνισε ότι ο δικέφαλος ήθελε να κάνει «σκούπα».

«Δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε τα γκολ για να πάει το ματς στην παράταση, αλλά το γεγονός ότι θέλαμε όλοι τη νίκη. Κάναμε σκούπα και δείξαμε. Δείξαμε πάθος και αγωνιστικότητα και αποδείξαμε ότι δεν είμαστε μικρή ομάδα. Μείναμε συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στο στόχο μας. Δεν είμαστε μικρή ομάδα».

Ο Δημήτρης Τσακίρης είπε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία που προβάλλει το άθλημα μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να το δείξει ζωντανά. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά, που κατάφεραν να παίξουν δύο παρατάσεις και να φτάσουμε τελικά στη νίκη στα πέναλτι. Δίκαια κάναμε φέτος το νταμπλ».

O Απόστολος Παλάσκας σημείωσε: «Έσπασαν καρδιές, ήταν ένα φοβερό παιχνίδι. Αυτό που ζήσαμε ήταν συναρπαστικό. Είμαστε τρελαμένοι δεν θα ξαναζήσουμε κάτι ανάλογο. Αφειρώνω τον τίτλο στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Ο Θοδωρής Πετρίδης είπε: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, ακόμη κι όταν βρεθήκαμε με 5 γκολ πίσω. Λένε ότι στην διαδικασία των πέναλτι κερδίζει πολλές φορές ο πιο τυχερός. Εμείς σήμερα δεν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά πιο ικανοί. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Ταμουρίδη που ήταν μαζί μας στην αρχή της προετοιμασίας και αφιερώνουμε και σε αυτόν το νταμπλ, όπως και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ο τεχνικός του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε: «Δεν είναι εύκολο να εκφραστείς μετά από τέτοιο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα. Σίγουρα έχουμε λόγο να διαμαρτυρόμαστε, αλλά περισσότερο στέκομαι στην απόδοση των νέων παιδιών που σε αυτή την καυτή έδρα έδειξαν μέταλλο. Ανδρώθηκαν σε αυτό το ματς παιδιά από τα σπλάχνα του Διομήδη. Ελπίζω αυτή η θυσία μας να βρει αντίκρισμα μέσα από έναν μεγάλο Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ για το μέλλον του αθλήματος».


Νίκος Γεωργιάδης (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Ήταν φανερό σήμερα ότι δεν μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα της ήττας. Και στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και στις παρατάσεις δείξαμε ότι θέλαμε πολύ τη νίκη και δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτόν για να κερδίσουν σήμερα, αλλά αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Άργους, που ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Δεν ξέρω αν εμείς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τόσες αντιξοότητες θα μπορούσαμε να κρατηθούμε ως το τέλος στο ματς. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους αντιπάλους και τον θαυμασμό μου για την προσπάθειά τους. Για εμάς εξαρχής στόχος ήταν να προσπαθήσει η ομάδα να παίξει δύο τελικούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Όχι μόνο το κατάφερε αυτό, αλλά κατέκτησε δύο τίτλους. Ένιωθα ότι υπήρχε μία δύναμη από επάνω που μας έδινε τη σιγουριά ότι δεν θα χάσουμε. Βρεθήκαμε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά νομίζω ότι για να κατακτήσεις τίτλους πέρα από την πίστη και τη θέληση χρειάζεται και τύχη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου Αντώνη Τσολάκο και Αλέξη Ταρινίδη, αλλά και τον Γιάννη Ταμουρίδη που μας βοήθησε στην προετοιμασία της φυσικής κατάστασης καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πολλά ευχαριστώ στο γιατρό της ομάδας, Κώστα Μαναβή, που μας βοήθησε πολύ φέτος σε συνεργασία με τους φυσιοθεραπευτές κ.κ. Σαντά και Μιχόπουλο. Δεν είχαμε προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πολλά ευχαριστώ στον γενικό αρχηγό της ομάδας Νίκο Ζάγκα που ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να λύνει τα καθημερινά προβλήματα, στον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη και στον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή που διοικεί έναν από τους πιο υγιείς συλλόγους στην Ελλάδα. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνω στον πατέρα μου, του το χρωστούσα μετά το κύπελλο και στη γυναίκα μου που πίστευε αυτό το πρωτάθλημα περισσότερο και από τον πιο αισιόδοξο φίλαθλο της ομάδας».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα